Siirry pääsisältöön

Viimeinen yliopistovuosi käyntiin

Tässähän kävi nyt niin, että meikäläinen teki teille melkein parinkymmenen minuutin videon kuulumisista yms.yms. ja sitä sitten koneelle siirtäessäni tajusin ettei tässä mun uudessa koneessa ole vielä videoiden muokkausohjelmaa.. Niiiiiice. Oon kattonut viime aikoina paljon videoita Youtubesta ja innostuin hommasta itsekin, mutta katsotaan sitä livekuvaa sitten vähän myöhemmin! :)

Opiskeluvuosi on tosiaan nyt alkanut. Maanantaina oli ensimmäinen infomyrsky, tiistaina toinen ja tänään kolmas vähän lievempi versio. Maanantaina oli melkein jopa sellainen fuksimainen fiilis, kun tuli niin paljon uutta infoa päätöstä, harjoitteluista ja kaikesta niihin liittyvästä. Eilen kävin liikunnan rakennuksella, missä oli niin vähän tuttuja kasvoja että taas oli fuksimainen olo... :D Jokseenkin fuksimaisesta olosta huolimatta oon erittäin innoissani tulevasta vuodesta. Meillä on ihan mahtava päättöporukka ja mahtavat didaktikot sekä ohjaavat opettajat kaitsemassa oikeaan suuntaan ja kyseenalaistamassa asioita. Voin uskoa, että tästä vuodesta tulee ikimuistoinen! :)

Mun ensimmäiseksi päättöpaikaksi tuli JAMK eli Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Kirjoitin aiemmin keväällä sellaiseen kyselyyn, että voin opettaa englanniksi ja sieltähän se nakki sitten napsahti. Tämänhetkisen tietämyksen mukaan tulee olemaan varmasti haastava harjoittelu, mutta toivottavasti myös siksi hyvin opettavainen. Tuolla puolella liikunnanopetus on hyvin erityyppistä, joten jännä nähdä miten likan käy! :) Tuun varmasti jakamaan blogissakin tuntemuksia harjoitteluun ja ylipäätään koko päättöön liittyen. Luulisin myös, että ainakin tämän ensimmäisen harjoittelun tuntien sisällöistä saattaisi löytyä tännekin joitain hyviä juttuja jaettavaksi, joten pysykää kuulolla!

Hieman on muuten totuttelemista tähän opiskeluarkeen taas. Oon kuitenkin käytännössä huhtikuusta asti asunut Seinäjoella ja luonut sinne jo eräänlaisen arjen ja siihen kuuluvat rutiinit. Jo näiden muutaman päivän aikana oon huomannut pyöriväni ympäri huonetta ja miettiväni että mitähän tässä kuuluisi tehdä.. :'D


Lopuksi vielä kuvituskuva, joka oli kameran ainoa heilahtanut, epätarkka ja epämääräinen otos, mutta joka silti kuvaa tämänhetkistä fiilistä aidosti: toisaalta tekee mieli jammailla (mitä ihan oikeastikin tein.. tuli hyvä lattaribiisi kesken kuvausten), mutta samalla pää on vielä hieman täynnä kaikesta tulevasta ja siksi heilahtanut kuva kuvaa hyvin sitä puolta.

Tällä viikolla on tapahtunut muutakin kivaa - palaillaan siihen pian! :) Mitäs sinne? Vieläkö ootte langoilla?

♥ Marjut

Kommentit

 1. Tsemppiä loppurutistukseen! :)

  ps. Onko siun gradu milloin luettavissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna :)
   Se on nyt ollut hävettävän kauan jäähyllä, kun oon yrittänyt tehdä muita "ajankohtaisempia" opintoja loppuun, mutta olisi tarkoitus saada se purkkiin tässä viim. seuraavan kuukauden aikana!

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥