Siirry pääsisältöön

Katsaus vuoteen 2016

Viimeistä viedään! Kylläpäs on taas vuosi mennyt vauhdilla  Viime vuonna kokosin blogissa koosteen joka kuukaudelta, mutta tällä kertaa ajattelin nostaa esiin muutamia mieluunpainuvimpia juttuja tältä vuodelta :) 


Tämän vuoden kohokohta oli ehdottomasti heti helmikuussa tapahtunut reissu poikaystävän kotimaahan Nicaraguaan. Oon erityisen ylpeä, että onnistuin matkustamaan yksin 26 tunnin ja kolmen vaihdon lentomatkan, vaikka aiempaa lentokokemusta oli tasan kahdelta reissulta. Aika Nicaraguassa meni nopeasti ja nähtävää ja koettavaa oli paljon. Tämä reissu jää erityisenä mieleen myös sen takia, että paluumatkalle lähdettiin sormukset sormessa. Unohtumaton maa, ihmiset ja kosinta ♥ 


Opiskelurintamalla on tänä vuonna ollut monia mielenkiintoisia kursseja ja projekteja. Alkuvuodesta tehtiin videoprojektia joogasta, huhtikuussa käytiin Vuokatissa viikon talviliikunnan kurssilla ja syksyllä alkoi viimeinen yliopistovuosi ja päättöharjoittelut. Hommaa on ollut, mutta opiskelun puolesta tämä vuosi ja erityisesti syksy on ollut todella antoisa! Uskomatonta ajatella, että pian tämäkin vaihe elämästä on ohi..

Tapahtumia ja juhlia on tänä vuonna ollut myös ihan mukavasti. Päällimmäisenä mielessä tietenkin meidän kihlajaiset. Sen lisäksi ollaan vietetty niin synttäreitä kuin kastajaisia. Tulevana vuonna on näillä näkymin luvassa ainakin omat valmistujaiset ja yhdet häät. Kaiketi myös yhdet nimiäiset :) 

Tämän vuoden suosituimmat postaukset top 3

kerroin eräästä ulkonäöllisestä kommentista jonka sain ja pohdin samalla 
miten määritellään ihmisen urheilullisuutta.

esittelin uusinta brändilöytöä, johon ihastuin showroom-käynnin yhteydessä. 
Tähän postaukseen tullaan jatkuvasti google-haun kautta!

postaus kosinnasta. Mietin pitkään kirjoitanko yksityiskohtia blogiin, 
mutta tämä oi niin merkittävä tapahtuma, etten voinut jättää välistä.


Myös blogin vanhemmat postaukset saavat edelleen paljon katselukertoja. Vanhempien postausten tämän vuoden top 3 on

pohdin magnesiumin vaikutusta unensaantiin ja tein asiasta myös pienen kokeen.

omia kokemuksia ja ajatuksia liikunnalla opiskelemisesta 

faktatietoa ja kokemuksia liikunnan pääsykokeiden toisesta vaiheesta

Mitähän ensi vuosi tuo tullessaan? Se jää nähtäväksi! Nyt haluan kuitenkin toivottaa kaikille oikein hyvää vuoden 2016 viimeistä päivää ja nauttikaahan vuoden vaihteesta! ♥ Me suunnataan Lapualle juhlimaan ystävien kanssa :) Huomenna luvassa kauneusaiheista postausta!

♥ Marjut

Kommentit