Siirry pääsisältöön

The Incredible face mask

*Yhteistyössä Maybeauty

Ihan ensiksi hyvää uutta vuotta kaikille! :) Palataan uuden vuoden suunnitelmiin vielä myöhemmin sillä nyt tulin kertomaan teille yhdestä kauneustuotteesta. Kuinka moni on kuullut kasvonaamiosta nimeltään Incredible face mask? Mulla tämä tuli vastaan ensimmäistä kertaa Facebookissa, jossa pyöri videomainos. Kuten arvata saattaa; olin aluksi hyvin skeptinen koko tuotetta kohtaan, mutta kuitenkin samaan aikaan kiinnostunut kokeilemaan naamiota. Otinkin yhteyttä Maybeautyyn ja sain heiltä muutaman naamion testiin.

Mulla on ihon kanssa ollut erinäisiä ongelmia aina teini-iästä saakka. Tuolloin mulla oli melko paha akne, jonka takia kävin ihotautilääkärillä ja mulle määrättiin antibiootteja. Nuo antibiootit eivät kuitenkaan tehonneet yhtään, sillä mulla ei epäpuhtaudet johtuneet hormonaalisista syistä. Lyhyen harkinnan jälkeen päädyinkin sitten tähän paljon keskustelua herättävään Isotretinoin-kuuriin (ent.roaccuttan), jota taisin syödä kokonaisuudessaan vähän alle vuoden. Kuuri toimi mulla hyvin, mutta ihosta tuli aiempaa herkempi ja myöskin jokseenkin kuivempi. Epäpuhtaudet ovat kuitenkin pysyneet tuon kuurin ansiosta suurimmaksi osaksi poissa. Joitakin näppyjä ilmestyy toki vielä, mutta ei siinä määrin missä ennen. 

Mun säännöllisiin kasvonhoitorutiineihin kuuluu oikeastaan vain peruspuhdistus ja rasvaus. Kasvonaamioita oon käyttänyt silloin tällöin, mutta koskaan mikään tuote ei oo jäänyt säännölliseen käyttöön. Tämän Maybeautyn kasvonaamion sanotaan poistavan kuollutta ihosolukkoa ja mustapäitä, ehkäisevän aknea ja poistavan ihon rasvaisuutta. Naamion pääainesosana on syvänmeren muta. 

Odotin itse, että naamiolla olisi sellainen hiukan normaalia arkipuhdistusta puhdistavampi vaikutus. Nykyään erityisesti mun nenään ja leukaan ilmestyy mustapäitä ja ne satunnaiset epäpuhtaudet ilmestyy vähä milloin minnekin. Kasvonaamio pääsi testiin aattona joulusaunan jälkeen, jolloin ajattelin ihon olevan mahdollisimman otollisessa tilassa tällaiselle tehohoidolle. Katsotaas miten tuotetta käytetään ja mitä itse pidin siitä :)
Aluksi kasvonaamio levitetään kasvoille siveltimen avulla. Sain naamioiden mukana niille tarkoitetun siveltimen, joka toimii levitykseen mainiosti. Tarkkana saa kuitenkin olla erityisesti kulmakarvojen ja "vauvahiusten" kanssa - tämä on nimittäin sen verran tuhtia tavaraa, että pois lähtee jos niikseen on! Kun naamio on levitetty, sen annetaan kuivua 30-45 minuuttia. Pidin itse naamiota 45 minuuttia, jonka jälkeen aloin kuoria varovasti alhaalta ylöspäin. Tähän pieni vinkki: naamiota poistettaessa kannattaa aina kiristää ihoaluetta ja repäistä suurempi alue kerrallaan pois. Hitaasti vetäminen sattuu aika mukavasti, mutta mikäs siinä jos kipukynnys antaa myöden ;) Naamio lähti melko hyvin irti; pieniä mustia paloja jäi vain lähinnä sellaisiin paikkoihin, joihin naamio oli levittynyt hyvin ohuelti. 


Sitten varmasti se kaikista kiinnostavin kuva eli kuva naamiosta poiston jälkeen. Kuten kuvasta näkyy: kasvoista irtosi melkoinen määrä epäpuhtauksia! 

Kommentit? Naamion poiston jälkeen kasvoilla oli sellainen kunnon vauvan ihon kaltainen pehmeys ja sileys. Epäpuhtauksia lähti kasvoilta paljon ihan silmin nähtävästi, mutta kyllä niitä vielä kasvoillekin jäi. Mun mielestä naamio kuitenkin ajaa asiansa hyvin ja olettaisin, että tämän naamion käytöstä tulee mullekin uusi säännöllinen kasvojenhoitorutiini :)

Jos siellä joku kiinnostui tästä tuotteesta, niin koodilla marjutmask saa Maybeautylta tilattua näitä naamioita -30% alennuksella! Alennukseen pääset tästäSuosittelen ottamaan paketin, jossa on tuo sivellin mukana - se on kätevä ja helposti puhdistettavissa aina seuraavaa kertaa varten :)

Ajatuksia? Kokemuksia? Kommenttikenttä on vapaa!

♥ Marjut

Kommentit