Siirry pääsisältöön

Mitä haluaisit kysyä minulta?

Mulla on todella hyvä fiilis tästä viikosta! Mulla on luvassa pientä sijaisuuspätkää yläkoulussa ja vihoviimeiset opiskelupäivät Jyväskylässä. Pari espanjan tenttiä, soveltavan harjoittelun loppuseminaari ja päättöporukan päätösjuhla sinetöivät viimeisen yliopistovuoden. Tuun loppuviikosta kirjoittamaan postauksen, jossa kerron päättöharjoittelun ja valmistumisen mukana tuomia ajatuksia ja pohdintoja. 

Sitä ennen ajattelin kuitenkin, että nyt olisi hyvä aika järjestää pieni kyselytuokio eli saatte täyttää kommenttiboksia mielen päällä olevilla kysymyksillä. Kysymykset voivat olla keveitä tai vähän syvällisempiä. Vastaan niihin ensi viikolla joko videolla tai postauksella kysymysten määrästä riippuen :)


Kommenttiboksi on vapaa tämän viikon loppuun saakka! 

Mukavaa viikkoa kaikille ♥

♥ Marjut

Kommentit

 1. Opiskeluista jos ootkin tekemässä postausta mutta oisin kysynyt miltä tuntui päättövuosi itsessään verrattuna muihin opiskeluvuosiin, oliko rankka/ajallisesti sitova/opettavainen ja tuntuuko että sen ja opintojen avulla on valmis? Omalla alalla meidän loppuharkka on ihan työelämässä oloa useamman kuukauden ja esim viikot pakko olla koko ajan opiskelukaupungissa.

  Ja vau luet siis espanjaa! Onko tämä ihan uusi kieli, millä kielellä juttelette miehesi kanssa ja jos ette puhu suomea niin onko se haitannut mitään?

  VastaaPoista
 2. Oon miettinyt että mitä harrastat tällä hetkellä? Tanssitko vielä? Myös haluaisin tietää että mitä aiot tehdä nyt kun valmistut?

  VastaaPoista
 3. Eksyin juuri tänne kun etsin tietoa liikunnan pääsykokeesta. osaatko kertoa mitään vinkkejä niihin liittyen? varsinkin toisen vaiheen kokeeseen?

  VastaaPoista
 4. Mitä itseltä pitäisi löytyä kotoa jos haluaa massaa kroppaan? Ruokapuoli on suht kunnossa,mutta aika hukassa liikkeiden suhteen ja mitä pitäisi tehdä.. kuinka monta toistoa yms. Googletettu on ummet ja lammet, mutta en siltikään ole vielä päässyt eteenpäin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥