Siirry pääsisältöön

Testissä Skechers Flex Appeal Adaptable


Mun blogin Skechers-postaus on joka viikko luetuimpien postausten joukossa, vaikka ikää postauksella on jo lähes puolitoista vuotta. Siispä ajattelin, että koska tein juuri uuden hankinnan Skechersiltä, olisi hyvä aika kirjoitella taas näistä kengistä.

Mulla tulee kesätyöpaikassa helposti lähemmäs 20 000 askelta päivässä, joten hyvät kengät on välttämättömät. Edelliset "työkengät" olivat aikalailla irtisanomassa itseään jo viime kesän lopulla, joten täksi kesäksi oli aika hankkia uudet kengät. Tiesin heti, että haluaisin Skechersin kengät memoryfoam-pohjalla. 

Aikaisempina vuosina ensimmäisten kesätyöpäivien jälkeen mun jalkapohjat ovat olleet aika arat yhtäkkisestä jatkuvasta yhdeksän tunnin seisomisesta ja kävelemisestä. Oon huomannut, että olipa sitten kuinka liikunnallinen tahansa, niin tällainen jalkojen päällä seisominen pidemmän aikaa vaatii aina hieman totuttelua. 

Halusin käytännöllisyyden takia kokomustan parin, mikä rajasi malleja jopa Skechersin valikoimasta aikalailla. Tilasinkin lopulta Skechers Flex Appeal Adaptable -kengät Sarenzasta parisen viikkoa sitten ja kiitos juurikin tuon memoryfoam-pohjan - jalkapohjat eivät ole kipeytyneet töissä yhtään. Tämä kenkämalli on muutenkin kivan kevyt, hengittävä ja sopivan sporttinen jatkuvaan kävelyyn. 

Tämä pehmustettu pohjallinen on vallannut nyt selkeästi useamman merkin kenkiä ja oon miettinyt, että minkähänlainen laatu niissä on. Onko jollakin kokemuksia muiden merkkien "memoryfoam-pohjan" omaavista kengistä? Voisin olettaa, että ainakin pohjallisen palautuminen saattaa olla hiukan heikompaa näissä muiden merkkien versioissa. Kertokaa ihmeessä, mikäli teillä on kokemuksia! Pitää ehkä itsekin tutkiskella näitä paremmin.

Kuinka moni teistä omistaa parin tai useamman Skechersiltä? Ootteko yhtä tykästyneitä kuin allekirjoittanut? :)

♥ Marjut

Kommentit

  1. Useimmissa vaelluskengissä löytyy tuo memoryfoam ja syystäkin.. kuitenkin itse ostin 80€maksavat jalakset joiden jälkeen ostin 200€ maksavat haix merkkiset kengät (esim usa armeija käyttää näitä) ja huomasin selkeän eron pohjallisissa vaikka materiaaleissa ei mitää kummia eroja ollut "specsien" mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, tätä en tiennytkään! Vaelluskengissä memoryfoam on varmasti aika tarpeellinen :) Kyllä itsekin oon todennut, että vaikka brändeillä on usein "brändilisää" hinnoissaan niin kyllä sitä laatua myös löytyy!

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥